Speak, deranjat de sărbătoarea de Halloween: „Nu înțeleg deloc plăcerea asta”

 

Artistul și-a exprimat tranșant opiniile privitoare la celebrarea morții în stil american. Ce a spus vedeta!

 

Tot mai multe vedete din showbiz-ul românesc s-au arătat deranjate de faptul că românii au ajuns să importe de peste Ocean sărbătoarea de Halloween. După Oana Roman și Carmen de la Sălciua, care au fost tranșante cu privire la această sărbătoare, iată că un alt artist de pe plaiurile românești are un mesaj aproape similar. Speak susține că nu înțelege deloc plăcerea oamenilor de a se uita la filme de groază care au legătură cu Halloween-ul.

 

Proaspăt întors din vacanță, Speak s-a relaxat alături de iubita lui, Cristina Ștefania urmărind un film, însă lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit artistul. Cei doi au ales un film cu tematică de Halloween, ceea ce l-a făcut pe cântăreț să își exprime părerea negativă despre acest gen de filme, spunând că nu înțelege și i se par îngrozitoare.

 

”Nu înțeleg plăcerea asta de a te uita la lucruri care te pot speria. Strigoi, diavoli, etc. Doamne ferește! Mi se pare îngrozitor!”, a scris Speak pe Instagram.

 

Sărbătoarea de Halloween, care a pătruns în ultima perioadă și în spațiul mioritic, are origine celtică și s-a răspândit odată cu imigranții irlandezi din Statele Unite ale Americii, în secolul al XIX-lea. Denumirea sărbătorii este prescurtarea de la “All-hallow-evening”, care se traduce prin: ziua tuturor sfinților. În ciuda faptului că este o sărbătoare păgână, aceasta a fost acceptată de biserica catolică și protestantă, pe motiv că, în aceste culte, ziua tuturor sfinților se sărbătorește pe 1 noiembrie. Pentru prima dată, cuvântul Halloween, a fost folosit în secolul al XVI-lea, în Scoția. Sărbătoarea este celebrată în mai multe țări, printre care: Irlanda, Statele Unite, Puerto Rico, Canada, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest