“Sper să nu mor…” Vlăduţa Lupău şi-a panicat fanii! Ce se întâmplă cu ea în sarcină

 


Vlăduța Lupău suferă de groaznice arsuri la stomac. Este o problemă frecventă în cel de-al treilea trimestru și se pare că vedeta nu a scăpat ea. Aceasta stă în pat din cauza arsurilor și a dezvăluit care este ei după ce va naște, în privința acestei probleme.

Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, orice lucru are și părțile lui rele. Deși se bucură de perioada sarcinii, artista este ‘’terorizată’’ de arsurile pe care le are la stomac. Fiind însărcinată în cel de-al treilea trimestru, bebelușul are deja păr, iar asta este cauza arsurilor ei. Mai în glumă, mai în serios, cântăreața a spus atunci când îl va naște îl va tunde, drept ‘’pedeapsă’’ că părul lui i-a provocat arsuri.

‘’Arsurile de stomac sunt groaznice. Nu le mai suport. Știu că mi-ai scris că de la păruțul bebelușului și într-adevăr s-a văzut și la ecografie că are păruț. Direct m-am uitat pe site la mașini de tuns. Când iese îl tund direct. Îl tund direct și zic ce mi-ai făcut tu mie, pentru asta vei fi tuns. Sper să nu mor de arsuri’’, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest