Starul internaţional Rocco Siffredi se alătură juriului iUmor. „Am reușit să aducem o vedetă de calibru greu la noi în emisiune!“

 

Rocco Siffredi, legenda internaţională a filmelor pentru adulţi, va juriza alături de Cheloo, Delia și Costel cea de-a şaptea ediţie iUmor, difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Vestea că starul internațional va ocupa scaunul juratului-surpriză i-a surprins pe juraţii iUmor. Duminică, de la 20:00, telespectatorii pot afla ce concurenți au primit like-urile și dislike-urile juraților, dar și cine a acceptat provocarea de a-i face un roast ca la carte celebrului actor Rocco Siffredi.

„Iată că iUmor începe să fie recunoscut la nivel internațional! Am reușit să aducem o vedetă de calibru greu la noi în emisiune“, a exclamat Cheloo, atunci când a aflat, chiar în timpul filmării celei mai noi gale a show-ului, cine este al patrulea jurat al ediţiei.

Starul italian a jucat în peste 1.500 de filme destinate adulților, iar în prezent se filmează un serial inspirat de povestea lui de viată. „Nu știu niciun film de-al domnului, dar ce crezi c-am să fac? Am să mă uit la documentarul despre el“, a mărturisit Delia la filmările iUmor.

În vârstă de 58 de ani, Rocco Siffredi și-a început activitatea în lumea cinematografiei pe când avea 20 de ani și este singurul actor de filme pentru adulți din Europa care a reușit să joace în pelicule realizate în SUA. „Din 1989, am început să câștig premii în Las Vegas. Apoi, am obținut Hot d’Or, știți că sunt Oscarurile pentru filme de adulți, la Cannes. Am câștigat peste 100 de premii și activez de 38 de ani în industria asta“, a povestit actorul italian în cadrul unui interviu.

Cine sunt concurenţii care au primit like-urile juraţilor iUmor, dar şi ce vedete au venit să îl ia la roast pe Rocco Siffredi, telespectatorii pot descoperi urmărind noul episod al emisiunii de umor duminică, de la 20:00, pe Antena 1.

Serialul iMai Mult Umor va însoţi şi de această dată fiecare ediție iUmor și va fi difuzat pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest