Știe Ovidiu Buta ceva? „Soția lui Cătălin Scărlătescu!”

 

S-au căsătorit deja juratul de la Chefi la Cuțite și actrița? Cel puțin asta rezultă din apelativul cu care i s-a adresat Ovidiu Buta Doinei Teodoru.

 

Prima amuletă de la America Express – Drumul Aurului a fost disputată de către trei echipe: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și Diana Bulimar și Larisa Iordache. De-a lungul întregii probe, Ovidiu Buta a folosit apelativul „soția lui Cătălin Scărlătescu”, atunci când s-a referit la iubita acestuia, Doina Teodoru. Și nu a făcut-o o singură dată, ci în repetate rânduri.

 

''Sportiva cu soția domnului Scărlătescu (...). Soția domnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă.'', a spus Ovidiu Buta, la America Express - Drumul Aurului.

 

Scărlătescu nu are gânduri de însurătoare, deși prietenii cer nepoți! Cel puțin asta a declarat cheful în cadrul emisiunii: ”Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest