Suma fabuloasă pe care o cere Oana Roman pe vila le lux: „O vând sau închiriez”

 

Oana Roman declara în urmă cu puțin timp faptul că ia în considerare să își scoată casa la vânzare, din cauza costurilor prea mari pe care le implică. Vedeta era atunci revoltată de facturile uriașe pe care le-a primit și, în acest context, spunea faptul că pe viitor vrea să se mute într-o locuință mai mică, perfectă pentru trei membri, atât cât sunt ei în familie. 

„M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult.

Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, să întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că… nu neapărat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!”, a spus Oana Roman, potrivit Fanatik.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest