Suma uriașă cu care Brigitte Pastramă a cumpărat casa din Dubai

 

Soția lui Florin Pastramă nu se oprește din surprins lumea cu stilul ei de viață, unde se regăsește cel mai des luxul și opulența. Chiar dacă avea o casă frumoasă și în România, Brigitte Pastramă a vrut să treacă la nivelul următor și și-a achiziționat o locuință și în Dubai. Chiar dacă suma plătită de vedetă a fost ascunsă mult timp, Brigitte a venit cu o dezvăluire bombă, iar prețul trece de bugetul oricărui român.

Brigitte Pastramă este dovada clară că visurile devin realitate, atunci când crezi cu adevărat în ele. Vedeta a surprins mereu cu stilul luxos în care trăiește, însă mai mare a fost surprinderea atunci când a anunțat că a reușit să își achiziționeze o casă în Dubai, pentru care a plătit o sumă exorbitantă.

Vedeta trăiește visul oricărui român, după ce a devenit proaspăta proprietară a unei vile într-una dintre cele mai luxoase zone din lume. Însă, Brigitte a declarat că atunci când a ales acest loc, a analizat strictețea legilor, care asigură un bun trai, mai ales când vine vorba despre substanțele interzise.

”Aici, în Dubai, avem două dormitoare cu două băi, un living cu încă o baie, o cameră de serviciu, nu avem dressing separat așa cum avem în România, avem și o bucătărie americană și o curte, care este jumătate din curtea pe care o avem aici. Este într-o zonă foarte faimoasă din Dubai Land, o zonă de vile, este la jumătate de kilometru de Club Trump. A costat, împreună cu taxe, 320.000 de dolari, asta din cauza că am cumpărat-o de la un localnic”, a dezvăluit Brigitte Pastramă, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest