Surpriza de care a avut parte Bianca Adam în Mexic: „Nu îmi venea să cred că e lângă mine”

 

Vloggerița a avut parte de o mână de ajutor importantă din partea unei abonate la canalul ei de Youtube.

 

Bianca Adam are fani inclusiv în Mexic! Și nu orice tip de fani, ci chiar unii foarte înfocați. Este vorba de Daniela, care locuiește în Mexic și care o urmărește constant pe vloggeriță. Cele două s-au întâlnit pe Drumul Aurului, iar fana s-a oferit să-I dea o mână de ajutor Biancăi, să se ocupe astfel de cazarea ei și a mamei sale.

 

„Nu știm dacă intrăm în cursa pentru ultima șansa. Nici nu pot să îmi fac griji. Vreau doar să dorm. După ce am coborât, cu gândul să ne căutam cazare, mi-am dat seama că mă strigă cineva. Daniela este unul dintre abonații mei, ai canalului, pe care o cunoșteam, dar online. Nu îmi venea să cred că e lângă mine. Ea plătește abonamentul la mine pe canal, e unul dintre membrii canalului. Pentru mine, a fost un miracol”, a povestit Bianca Adam.

 

Vloggerița a fost profund marcată de întâlnirea cu Daniela și i-a povestit acesteia cum decurge o zi la America Express: „Eu am mulți membri ai canalului de peste tot din țară, din lume. Se întâmplă ca Daniela să fie unul dintre ei și să locuiască în Mexic. Nu numai că m-am emoționat, pentru că o știam. Mi-am dat seama că sunt pe alt continent, că sunt lângă ea și mi-am dat seama că în seara aia eram salvate. Era cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla. Suntem în siguranță, vom avea mâncare, vom avea duș, vom avea pat curat. Mergeam spre mașină și nu îmi venea să cred”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest