Tavi Clonda a dat cărțile pe față! De ce nu va mai avea un alt copil cu Gabriela Cristea: „Jocul s-a terminat”

 

Artistul a dezvăluit motivul din cauza căruia nu va mai face alt copil cu Gabriela Cristea, desi, spune el „am mai vrea și șapte”.

 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. La fiecare ieșire publică, cei doi lasă impresia că se iubesc ca-n prima zi. Rodul dragostei lor sunt cele două fetițe pe care le au împreună. Când vine vorba de un nou membru al familiei, artistul spune că acest lucru nu se va întâmpla, chiar dacă urmăritorii lor se așteptau să devină din nou părinți.

 

Tavi Clonda a mărturisit că este exclusă posibilitatea de a mai face un copil. Și asta nu din cauza unor probleme de sănătate, ci pentru că amândoi consideră că fetițele lor le sunt suficiente acum. „Este exclus să mai facem un copil. Dacă s-ar mai putea, am mai vrea și șapte, dar avem și noi o limită. Avem de muncă și două prințese, jocul s-a încheiat. De când avem copii, e altceva, e o presiune anume, o responsabilitate”, a spus artistul pentru playtech.ro.

 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se ocupă împreună de creșterea fetițelor, iar de fiecare dată au grijă să găsească tot felul de activități pentru ele, ceea ce înseamnă că de puține ori găsesc un moment în care să se mai și relaxeze. Artistul a dezvăluit că micuțele au mers, recent, în vizită la mama lui, la Brașov, timp de o săptămână și astfel cei doi au avut timp doar pentru ei.

 

„Recent, am lăsat fetele cu mama, la Brașov, timp de o săptămână. Am avut treabă acasă. Important e că lor le-a plăcut la bunica, nu ne-au sunat să mergem să le luăm. Așa am stat și noi în doi”, a mărturisit Tavi Clonda, pentru sursa citată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest