Tensiune la America Express: ce echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă?

 

În ediția de aseară a emisiunii America Express, concurenții au avut de luat o decizie importantă, votând pentru a hotărî care echipe vor intra în cursa pentru ultima șansă. Înainte de a-și exprima votul, fiecare echipă a ținut câte o pledoarie pentru a-și motiva alegerea.

Astfel, trei echipe au ajuns în cursa pentru ultima șansă: Puya & Melinda, Cătălin Scărlătescu & Doina Teodoru și Jean Gavril & Dinu. Acestea au fost nominalizate de celelalte echipe în urma unei dezbateri aprinse și a unei argumentări complexe.

În timpul dezbaterii, tensionate, Cătălin Scărlătescu a încercat să-i convingă pe ceilalți concurenți să nu voteze pentru el și pentru partenera sa, argumentând că ei au câștigat mai multe probe și că au jucat doar o dată în cursa pentru ultima șansă. În schimb, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au încercat să le arate celorlalți că votul pentru ei ar fi o alegere mai bună, deoarece în acest fel ar evita să alerge Cătălin Scărlătescu.

„Ca de fiecare dată nu v-am rugat absolut nimic în privat. Dar de față cu toată lumea vreau să vă aduc aminte un singur lucru: au 200 de mii de imunități (n.r. Bordea și Cortea), toți banii sunt la ei și au jucat o singură dată cursa pentru ultima șansă. Dacă vă doriți, hai să le dăm premiul cel mare acum! Eu zic să-i punem puțin la muncă! Aș dori să stau și eu o dată, că am alergat destul”, a spus Cătălin Scărlătescu

În cele din urmă, a fost decis că cele trei echipe menționate anterior vor intra în cursa pentru ultima șansă. Cine va reuși să câștige această cursă și să evite eliminarea, vom afla în următoarea ediție a emisiunii America Express


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest