Teo, emoții puternice în timp ce a fost roast-uit de tatăl său, Ion Teohari, la iUmor. „Îți apare un părinte pe scenă, te emoționezi“

 

A fost o plăcere pentru Teo să jurizeze un episod iUmor, însă, când a venit timpul binecunoscutului „tratament“ al show-ului, el a fost copleșit de emoții. Ion Teohari, tatăl său, a venit cu un altfel de roast, iar Cristi Popesco, unul dintre prietenii lui, i-a pregătit multe glume acide la care s-a râs copios. Momentele de roast, dar şi prestaţiile concurenţilor celei mai noi ediţii iUmor vor putea fi urmărite duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Ion Teohari a povestit în cadrul interviului felul în care fiul său i-a spus că își dorește să facă doar stand-up în viață: „După ce terminase facultatea, a fost angajat la o mare firmă de advertising. A lucrat acolo ca și copywriter vreun an și, dup-aia, a venit, am stat de vorbă și mi-a zis: «Băi, tată, fii atent! Eu muncesc de nu mai pot și câștig într-o lună cât fac cu stand-up-ul într-un weekend». Cât ai fi de conservator, ca părinte, adică: «Bă, omul e fericit, îi place chestia asta și, în consecință, eu de ce să mă opun?»“.

Roast-ul creat de tatăl lui Teo s-a încheiat într-o notă extrem de emoționantă pentru toți, iar Costel a subliniat esența experienței la care a asistat: „M-am emoționat la sfârșit, pentru că sunt crescut într-o familie care a crezut foarte mult că nu trebuie să ne spunem: «Te iubesc». Ne-au iubit, dar n-au spus-o. Când îl aud pe un om, pe un tată, că-i spune copilului lui – în acest caz, Ion lui Claudiu – n-am cum să nu mă emoționez. «Te iubesc și sunt mândru de tine». E tare!“. Teo a mărturisit: „Sunt și eu om! Adică, dacă îți apare un părinte pe scenă, normal, că te emoționezi.” Întregul moment va putea fi urmărit duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Acesta nu a fost singurul roast de care a avut parte comediantul. Bunul său prieten Cristi Popesco i-a pregătit şi el un moment savuros, la care s-a râs în hohote pe platoul de filmare. Despre ce este vorba, telespectatorii pot afla vizionând noul episod iUmor duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Episodul 10 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică noaptea, la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest