Teo se alătură juriului iUmor și face o alianță cu Cheloo. „Nu știam că mă arunci direct în lecția de filozofie“

 

Teo a acceptat invitația de a sta pe scaunul juratului-surpriză de la iUmor, după ce și-a amintit unul dintre sfaturile primite de la Costel – acela de a-și depăși limitele încercând lucruri noi. Experiența de a juriza alături de Delia, Costel și Cheloo a început cu o alianță pe care a făcut-o cu exigentul rapper. Dialogul lor savuros, momentele concurenților din episodul 10 iUmor, însă, și roast-urile de care a avut parte Teo, telespectatorii le pot vedea duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

La scurt timp după ce Teo a pășit pe scena emisiunii de umor, prezentatorii au remarcat: „Se pare că există o hibridizare a juriului de aici, de la iUmor, cu Stand-Up Revolution“, a declarat Șerban Copoț, iar Dan Badea a subliniat: „Suntem într-o eră hibridă“.

Teo a mărturisit despre prezența lui în show, alături de Delia, Costel și Cheloo: „N-am idee ce caut aici, m-am molipsit de la Costel cu atitudinea asta de: «Hai, mă, să fim deschiși, să încercăm lucruri!»“. Cele mai mari emoții pentru această experiență le-a avut, se pare, bunul său prieten. Totuși, temerile lui Costel au fost nefondate, pentru că, imediat ce și-au strâns mâinile, comediantul și rapperul „au semnat un soi de tratat“. „Nu știam că mă arunci direct în lecția de filozofie“, i-a spus Teo lui Cheloo.

Cum a evoluat „tratatul“ celor doi, cine l-a roast-uit pe Teo și care sunt concurenții care au intrat la votul publicului, telespectatorii pot descoperi urmărind noul episod al emisiunii de umor duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Episodul 10 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest