Teodora de la „Insula Iubirii” a devenit mireasă!

 

Cei doi concurenți ai sezonului 6 din Insula Iubirii și-au spus marele DA, după ce în Thailanda au fost la un pas de despărțire.

 

Teodora și Alex de la „Insula Iubirii” fac pași importanți în relația lor. Se pare că experiența avută în cadrul emisiunii concurs a întărit cuplul. Cei doi au fost la un pas să se despartă după participarea la reality show, după ce Teodora a căzut pradă unei ispite masculine și a declarat că nu vrea să mai continue relația cu actorul craiovean.

 

Iată însă că tot ce s-a întâmplat în cuplu, în Thailanda, a ajuns să întărească relația. La puțin timp după ce s-au încheiat filmările din Asia, cei doi au devenit părinți. Chiar dacă Teodora și Alex aveau deja cununia civilă făcută, înainte de participarea la „Insula Iubirii”, cei doi au decis, în urmă cu o zi să facă nunta.

 

Pe rețelele de socializare, unde are numeroși fani, Teodora a postat o serie de fotografii de la marele eveniment. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Se vede fericirea pe chipul tău","Casă de piatră!", "Să vă iubiți mereu și nimic să nu vă despartă!", "Micuța voastră să aibă o viață frumoasă!", "Să fiți mereu fericiți împreună! Felicitări! Casă de piatră!"

 

Teodora apreciază că pe lângă emisiune, întărirea cuplului s-a datorat și apariției celui mic. „Eu cred că orice femeie când are un copil se schimbă. Ne-a responsabilizat foarte mult. Ne-am și certat, pentru că apar discuții de la copil. Era foarte mică și au apărut discuții, dar acum a crescut și am văzut că este totul bine și ne înțelegem foarte bine. În mare parte m-am descurcat singură, pentru că Alex a fost plecat la spectacole. Am o prietenă care mă mai ajută, a venit de câteva zile la mine, pentru că sunt foarte aglomerată cu botezul”, a declarat Teodora de la „Insula Iubirii”, în urmă cu puțin timp


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest