Theo Rose, Anghel Damian și Lia Bugnar, împreună pe platoul de filmare: „O familie care se iubeşte şi se acceptă”

 

Anghel Damian lucrează împreună cu fosta și actuala parteneră în cadrul unui proiect TV. Cum decurg lucrurile între cei trei.

 

Anghel Damian și Theo Rose au anunțat de curând că formează un cuplu. Pentru a fi împreună cu noua cucerire, actorul a renunțat la Lia Bugnar, fosta iubită, mai în vârstă, cu care a stat împreună timp de 8 ani. Dacă în plan sentimental lucrurile au devenit clare, profesional cei trei au ajuns să lucreze împreună, întrucât foștii parteneri s-au ocupat de scenariul și regia serialului, iar cântăreața este actriță.

 

Anghel Damian a vorbit despre modul în care decurge colaborarea în trei, cu Lia Bugnar și Theo Rose. "Este scenarist al serialului şi nu o veţi vedea în vreun rol. În acest fel îţi dedici existenţa acestui proiect altfel decât dacă ai juca în el. Atunci când eşti actor într-un proiect tendinţa de a fi subiectiv ar fi mult mai mare, fiind obligat să gândeşti prin prisma personajului tău. Când eşti scenarist şi regizor trebuie să ţii partea tuturor şi este o muncă care e conflictuală şi am avut experienţa asta"., a declarat Anghel Damian pentru click.ro.

 

Despre proiectul în care sunt implicați toți trei, Anghel Damian a mai spus pentru sursa citată: „Da, ca regizor şi producător am fost delegat să conduc castingul. Vor mai apărea şi alţi actori în derularea poveştii. Este foarte bine. Am trecut de jumătatea filmărilor. Echipa e foarte în armonie, suntem la foc continuu. În toată agitaţia asta am ajuns să fim un mecanism foarte funcţional şi o familie care se iubeşte şi se acceptă. Avem parte de secvenţe de acţiune, avem actori puşi pe glume mai tot timpul. Codin (Maticiuc, n.r.) este tot timpul în centrul peripeţiilor. Acum pregătim un material cu momentele de cascadorii care au eşuat şi au devenit caraghioase. Am filmat o secvenţă de botez cu Dan Bursuc şi cu arabii undeva în Bragadiru, care a fost foarte spectaculoasă, iar lumea s-a strâns acolo în jurul lui George Mihăiţă, credeau că e un botez real'.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest