Theo Rose este însărcinată! Ce anunț a făcut vedeta imediat după ce știrea a fost confirmată de Horia Brenciu!

 

Este vestea momentului în showbiz-ul autohton! Cântăreața a rămas gravidă cu iubitul Anghel Damian.

 

Theo Rose așteaptă un copil cu actorul și regizorul Anghel Damian, cu care are o relație de câteva luni. Informația a fost confirmată de către Horia Brenciu, apropiat al cântăreței, care a scris pe rețelele personale de socializare că e foarte bucuros că artista va deveni mămică.

 

„Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitări ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?”, a scris artistul pe pagina personală de Facebook.

 

Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, a confirmat și el informația pentru Playtech.ro: „Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”

 

Odată cu vestea că Theo Rose a rămas gravidă a apărut și informația că va renunța la evenimentele pe care le are programate. Pentru a pune capăt speculațiilor legate de cariera ei, Theo Rose a repostat un story făcut public de Boier Bibescu, prin care se infirmă faptul că artista și-ar fi anulat evenimentele. „Theo Rose își va susține toate eveimentele anunțate” – este mesajul postat de Boier Bibescu și preluat și de artistă pe story.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest