Theo Rose, marcată profund de întâlnirea cu un fan: „Am primit o lecție de fericire necondiționată”

 

Artista a fost surprinsă de cererea unui admirator, dar și de povestea pe care acesta a depănat-o.

 

Theo Rose filmează un serial. Un mare admirator al producției a venit în fața studioului unde se filma și le-a cerut vedetelor să se semneze pe o bluză fostorescentă. Cântăreței i-a povestit și despre el, oferindu-i o serie de amănunte cum ar fi faptul că vine din Cluj și și-a amanetat telefonul pentru a sta în fața studioului și a obține autografele favoriților lui. Theo Rose a fost impresionată și a împărtășit experiența avută cu fanii virtuali, apreciind că a primit o lecție de fericire necondiționată de la bărbatul care-și amanetase telefonul.

 

„Filmam ieri si ma simteam foarte rau. Am iesit la un moment dat din restaurantul in care filmam cu gandul ca macar sa fiu afara daca vomit. Pana la baie faceam mai mult. La usa, baiatul din poza cerea tuturor celor care lucreaza la serial sa semneze pe bluza fosforescenta pe care o tine in mana.

Fiind pe cale sa vars oriunde in fata ochilor si cautand un loc retras cu aer, l-am rugat sa astepte sa ma intorc. Intr-un final i-am semnat bluza si i-am ascultat povestea. Venise de la Cluj special pentru asta. Mi-a spus ca e mare fan si ca nu l-a interesat ca a trebuit sa isi amaneteze telefonul ca sa-si cumpere bilet de drum spre Bucuresti.

A inceput sa planga si a zis: ,, Nu pot sa cred ca l-am prins si pe Tătuțu’ sa-mi semneze. Eu rad si plang odata cu voi. Nu va imaginati ce inseamna asta pentru mine. Poate credeti ca sunt nebun, dar eu sunt fericit. A venit Mosu’ mai repede la mine. Lasa, telefonul il iau inapoi.

Muncesc si il scot in cateva zile. Multumesc!” A plecat fara sa ceara nimic. Va zic si de ce sunt proasta. Mi-era asa rau si in acelasi timp primisem o lectie de fericire neconditionata ca nu mi-a trecut prin minte nici macar o secunda sa-i platesc eu drumul sau sa-i dau niste bani, sa aiba la el.

Pe de alta parte, am inteles lectia. El n-a avut nevoie decat de semnatura mea banala. Dar a dat la schimb o lectie pretioasa. Sunt oameni care au nevoie de atat de putin ca sa fie fericiti.
“… ca acelora este Împaratia cerurilor”, 
a povestit Theo Rose pe rețelele de socializare.

 

Pățania a fost una inspirațională pentru vedetă, având în vedere că a adăugat: ''De Craciun vreau doar sa fiu la fel de fericita ca el. Sa nu ma mai poata supara nimic. Sa vad lumea frumoasa, sa ascund de ochii mei intentiile rele si sa impart in jurul meu doar bunatate si bucurie. Asa va doresc si voua. La multi ani de Sf. Andrei!''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest