Theo Rose: "Nu vreți să știți câți nervi am avut. Am așa niște stări de anxietate..."

 

În ultimul timp, Theo Rose se simte tot mai nefericită. Mai mult de atât, aceasta afirmă că nu mai are starea necesară de a face lucrurile de care în urmă cu șase luni era nelipsită.

De curând, Theo Rose a făcut mărturisiri, pe rețelele sociale, unde a povestit urmăritorilor săi cu ce probleme se confruntă. Artista a precizat că se simte obosită și stresată din cauza programului foarte încărcat pe care l-a avut în ultima jumătate de an.

Aceasta a mai susținut că încearcă să facă față, însă, cu toate acestea simte că nu poate să se mai bucure de nimic. Cu atât mai mult, cântăreața a declarat că stările de anxietate, cu care s-a confruntat și în trecut, au reapărut.

"Am fost să îmi fac unghiile. Nu vreți să știți câți nervi am avut. Am așa niște stări de anxietate, care au reapărut, acum, în ultima vreme. Nu prea mai vreau să fac chestii, nu prea mă mai bucură nimic. E ciudat, așa cum mă simt. Dar nu e constantă starea. Acum mă controlez mai bine, nu e așa rău. Mă gândeam așa, dacă sunt într-un burn out. Ceea ce ce probabil după ultimele 6 luni. Ce fac? M-a luat o panică. Și după aceea m-am gândit, 'Dar de câte ori a fost mama într-o astfel de situație și nici nu a știut', având în vedere că are 3 copii. Așa că prefer să zic 'Nu am nimic'.", a precizat Theo Rose pe pagina personală de Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest