Theo Rose s-a confruntat cu două mari probleme în vacanța din Thailanda: „De unde să știu eu să dorm pe muzică de valuri?!”

 

Artista a ales o destinație extravagantă pentru a-și încărca bateriile, apoi le-a povestit fanilor ce probleme a întâmpinat.

 

Theo Rose a fost în vacanță în Thailanda, însă nu totul a fost lapte și miere pentru artistă. Ea le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram cu ce probleme s-a confruntat în țara asiatică. Cântăreața a avut mari probleme cu somnul, ea nu a reușit să se odihnească așa cum își dorea și asta din cauza valurilor.

 

”Am dormit trei ore, atât am putut eu să dorm, m-au trezit valurile astea. Dacă n-am văzut așa ceva în viața mea, de unde să știu eu să dorm pe muzică de valuri, că nu știam”, le-a povestit artista fanilor ei.

 

Zgomotul valurilor nu a fost însă singura problemă care i-a dat bătăi de cap artistei din România. Aceasta a avut parte în Thailanda și de o vreme ploioasă, deloc prielnică pentru a vizita obiectivele turistice din zonă. Cât a stat în vacanța exotică, artista nu s-a întâlnit deloc cu razele soarelui.

 

”Am prins o vreme superbă, m-am uitat la vreme și numai așa o să fie. Oriunde te-ai duce pe aici prin Thailanda, orice insulă ai alege, stai în ploaie. Dar dacă mă întrebi, în Thailanda ai fost? Am fost, am închiriat o vilă, îți dădea o lacrimă în colțul ochiului dacă vedeai”, le-a mai spus cântăreața urmăritorilor ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest