Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte și s-a cuplat cu Anghel Damian! Toate detaliile despre noul partener al cântăreței

 

După 5 ani de relație cu nepotul lui Nea Mărin, vedeta a decis că este timpul pentru o schimbare majoră în viața ei și a pornit într-o nouă idilă alături de Anghel Damian.

 

Aproape 5 ani a durat povestea de iubire dintre Theo Rose și Alex Leonte. Nimic nu prevestea finalul, mai ales că aceștia au fost de curând nași de botez. Dar, din câte se pare relația nu a funcționat perfect, așa că Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin au hotărât că este mult mai bine pentru fiecare să pună punct idilei și să meargă fiecare pe drumul lui. Cântăreața a spus că între cei doi nu s-a pus problema infidelității, pentru că Alex Leonte știa deja că este într-o relație cu un alt bărbat, după ce în presă au apărut imagini în care aceasta se săruta pasional cu Anghel Damian.  

 

”Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis””, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

 

Povestea de dragoste dintre cei doi pare să fi început pe platourile de filmare, cei doi lucrând împreună la un serial ce urmează să apară în curând. Theo Rose este actriță, în vreme ce noul partener este chiar regizorul producției respective. Pe numele său complet Dumitru Damian Anghel Mihai, noul iubit al lui Theo Rose a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică " I.L.Caragiale", secția Actorie din Capitală.

 

Între cei doi îndrăgostiți, care formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton este o diferență de vârstă de 6 ani. Anghel Damian a intrat în relație după ce a fost cuplat vreme de opt ani cu scenarista Lia Bugnar, care era cu 23 de ani mai mare ca el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest