Theo Rose și-a deschis sufletul: ”Asta e o declarație de dragoste!”

 

Artista i-a nominalizat pe toți cei care au pus umărul și o fac în continuare pentru a evolua în carieră și în viață.

 

Theo Rose a avut o ascensiune fantastică în muzică, iar mai nou cochetează cu industria filmului. Nu s-ar fi putut descurca de una singură, ci doar alături de oameni care au înconjurat-o cu multă dragoste. Artista a ținut să le mulțumească tuturor celor care-i sunt alături pentru ca ea să strălucească, în cadrul unei postări, care, după cum chiar ea susține, are valoare de declarație de iubire.

 

Theo Rose a postat câteva fotografii pe pagina oficială de Instagram, iar în descriere a scris un mesaj emoționant pentru oamenii care au fost alături de ea în carieră și care au sprijinit-o la fiecare pas pe care ea l-a făcut. Artista a etichetat câteva persoane, astfel că a scris acest mesaj pentru: Lucia Faur, stilista ei de modă, Malvina Isfan, femeia care o machiază de fiecare dată, Andreea Constantin, femeia care îi face părul mereu, Alberto Cristian, colegul ei din trupă, Boier Bibescu, managerul și producătorul trupei ei, Alex Gospodin, managerul ei de proiect, și Alessandra, colega ei din trupă.

 

„Postarea asta e o declarație de dragoste pentru oamenii cu care lucrez și pe care îi iubesc sincer. De ani de zile sunt aceiași și mă bucur că Dumnezeu m-a înconjurat cu iubire, intenții bune, înțelegere și umor. Așa sunt oamenii mei ♥️ Vă iubesc”, a scris artista pe pagina personală de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest