Tiago, fiul Gabrielei și al lui Dani Oțil, dus la spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă

 


Gabriela Prisăcariu a postat pe rețelele sociale o imagine cu ea ținând bebelușul în brațe și le-a spus și fanilor experiența din ultimele zile alături de micuțul Luca Tiago.

Dani Oțil și Gabriela l-au dus recent pe Tiago. Nu vorbim de probleme de sănătate, micuțul a ajuns la medic pentru vaccinul de 11 luni făcut de majoritatea bebelușilor. Prin acel vaccin, copiii sunt protejați de boli periculoase.

Înțepătura nu prea a fost pe placul fiului celebrului prezentator. Mai mult, lui Luca Tiago i-au ieșit și două măseluțe, așa că a făcut febră. Curând, micuțul Luca Tiago va împlini un an, așadar va fi mare sărbătoare în familia prezentatorului.

Gabriela și Dani au devenit părinții lui Luca Tiago pe 10 septembrie 2021. În doar câteva săptămâni micuțul va împlini un an de viață.  ”Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a scris Gabriela Prisăcariu pe internet la vremea respectivă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest