Ticy, probleme grave de sănătate. Nevoit să se opereze de urgență

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ticy a precizat că trebuie să se opereze din nou, după ce el a mai fost supus la 23 de operații în trecut. Artistul se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Întrebat ce s-a întâmplat și de unde au apărut aceste probleme, Ticy a declarat că a renunțat la fumat, iar de acolo au început toate probleme de sănătate pe care le are. În aceste momente el are colonul iritabil și trebuie să se opereze.

„Am renunțat la un viciu pe care îl aveam, la fumat și de atunci a început corpul să o ia un pic cam razna. M-am speriat, îți dai seama! Mă durea într-o parte, a început să mă înțepe și am crezut că am probleme cu ficatul, dar de fapt era colonul iritabil”, a mărturisit cântărețul.

Mai mult decât atât, celebrul artist a mai spus că nu apucă să mănânce, deoarece muncește foarte mult și din cauza faptului că mănâncă doar fast food a ajuns în această situație.

„Eu oricum aveam problemele mele dinainte și am început să ronțăi mai mult, să mănânc mai mult, plus că și programul nostru... faptul că eu nu prea am cum să încerc să mănânc mai sănătos. Termin pe la 12 sau la 1 noaptea, ce poți mânca altceva decât fast food? Și au început problemele iar, la un moment dat te sperii. M-am dus să îmi fac un RMN, la ficat”, a mai adăugat el.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest