Totul despre George Stevan, cel care i-a furat inima Adrianei Bahmuțeanu!

 

Cunoscuta prezentatoare TV și-a unit destinele cu George Steven, după doar o lună și o săptămână de relație.

 

Adriana Bahmuțeanu a surprins pe toată lumea când s-a logodit cu noul ei iubit, George Steven, ieri 27 iulie. Vestea a picat ca un trăznet pentru mulți dintre fanii ei, care nici măcar nu știau că este într-o relație. Dar cine este George Steven, logodnicul fostei soții a lui Silviu Prigoană?

 

Despre George Steven se știu destul de puține lucruri. Bărbatul s-a stabilit în Statele Unite ale Americii încă din 1999 și are business-uri în domeniul imobiliar. Exact ca și Adriana, George are un copil dintr-o relație anterioară. Potrivit declarațiilor lui pentru Antena Stars, mama copilului său a murit a trei luni după nașterea fiului lor. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Carmen Harra, prietenă comună a amândurora.

 

După ce și-a unit destinele cu George, Adriana a declarat în exclusivitate la Antena Stars: ''Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (...). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest