Tragedie pentru Daniel Onoriu: „Avea doar 23 de ani”

 

Anul 2023 a început cu o veste tragică pentru Daniel Onoriu. Pilotul de curse trece prin momente grele după Revelion. Un membru important al familiei a murit de tânăr. Ce mesaj a transmis acesta după ce a aflat.

Cel ce a murit la vârsta de 23 de ani este fiul unui văr al pilotului de curse. Daniel Onoriu este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care îl urmăresc în mediul online. De data aceasta, el a făcut anunțul trist cu privire la deces printr-o postare pe Facebook.

Daniel Onoriu susține că nu știe care este cauza decesului tânărului. Pilotul de curse le-a mărturisit internauților cât de trist și șocat este de când a aflat vestea trafică cu privire la moartea acestuia.

„Fiul vărului meu EDU STAN (cel mai bun pilot de curse din România) a murit mai devreme! Avea doar 23 de ani și era un copil atât de frumos și cuminte! Nu știu care a fost cauza decesului, dar din păcate s-a stins! Dumnezeu să te odihnească în pace, copile! Sunt atât de trist și supărat că s-a întâmplat așa ceva și nu-mi vine să cred că părinții lui și toată familia noastră trece prin așa ceva”, a scris Daniel Onoriu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest