Trebuie sau nu să-și schimbe Jador numele de scenă! Tatăl artistului intervine în scandal: ”Sunt niște aberații”

 

Este unul dintre cei mai în vogă artiști din România, însă scandalul cu producătorul său ar putea avea consecințe nefaste asupra carierei lui.

 

De curând, producătorul lui Jador, Ovidiu DeSanto a dezvăluit că deține exclusiv drepturile de autor asupra numelui de scenă al cântărețului. Cei doi au avut neînțelegeri în ultima perioadă, iar acesta i-ar fi cerut 100.000 de euro pentru a-l putea folosi în continuare. În scandalul dintre Jador și DeSanto s-a implicat și tatăl artistului, Romeo Dumitrache, care a dorit să-și spună punctul de vedere cu privire la această problemă.

 

Romeo Dumitrache, așa cum era și firesc, i-a luat partea fiului său, spunând că acesta nu are cum să-și schimbe numele cu care a ajuns să fie îndrăgit de o țară întreagă. „Situația asta nu e deloc așa cum susține băiatul acela. Sunt niște aberații, ca să le spun așa! Jador a fost și va rămâne numele de scenă al băiatului meu!”, a mărturisit tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache, pentru playtech.ro.

 

Tatăl lui Jador a mai spus că fiul său a debutat cu un alt nume de scenă, și anume Mister Jo, pe care el și l-a ales. La fel, actualul pseudonim este tot creația fiului său, susține Romeo Dumitrache. „Mister Jo a fost primul său nume sub care a cântat. El l-a inventat și cu acesta s-a lansat. Nu știu de unde l-a scos pe acest Mister Jo și nici cum acesta s-a transformat peste timp, nu foarte mult, în Jador. Ceea ce știu însă este că denumirea asta, cea de Jador, a venit din partea băiatului meu, nu din altă parte! De aceea vă asigur că Jador va continua să urce pe scenă!”, a mai spus tatăl artistului.

 

Între timp, Jador și DeSanto ar fi făcut pace, drept urmare este puțin probabil ca aceștia să ajungă în justiție pentru a dezbate drepturile asupra numelui de scenă al cântărețului.

 

În vârstă de 26 de ani, Remus Ionuț Dumitrache a devenit celebru în showbiz-ul românesc cu numele de Jador. Înainte să fie faimos, artistul era preocupat de muzică și de construirea unei cariere de succes. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest