Trucurile alimentare și sportive ale Adelinei Pestrițu pentru a fi în formă

 

Cum să îți păstrezi silueta și să arăți impecabil înainte de ședințele foto? Adelina Pestrițu are un truc: echilibrul. Deși mănâncă alimente nesănătoase precum dulciuri, burgeri și shaorma, vedeta își menține silueta prin sport și tratamente corporale regulate.

Potrivit unui interviu acordat ego.ro, Adelina mărturisește că își permite să mănânce orice îi place, însă se asigură că face sport și își menține un echilibru între mesele sănătoase și cele mai puțin sănătoase. Deși îi place ciocolata și nu poate renunța la ea, înainte de proiectele importante, cum ar fi ședințele foto, Adelina apelează la o alimentație sănătoasă, renunțând la băuturile acidulate, dulciuri și fast food. De asemenea, își mărește frecvența la sala de sport și numărul de tratamente pentru a arăta impecabil.

„Ciocolata este demențială, nu cred că aș putea renunța la ea. Nu cred că aș putea să mănânc doar amăruie, vreau să simt gustul adevărat de ciocolată. Am perioade și perioade. Am și perioade când stau doar pe salate, în general, înainte de un spot publicitar. Acolo consider că trebuie să fiu în cea mai bună formă a mea. Renunț la dulce, la fast food, la băuturi acidulate. Măresc frecvența orelor de sport și numărul de tratamente. Așa reușesc să fac față”, a spus Adelina Pestrițu.  

În timpul interviului, Adelina a dezvăluit și faptul că are 27 de tatuaje și nu regretă niciunul dintre ele. Cu toate acestea, nu intenționează să își mai facă altele. Despre tatuaje, Adelina spune că acestea sunt reprezentative pentru ea și că îi plac. Chiar și așa, ar scoate unul dintre ele, deoarece nu îi place poziționarea și nici sentimentul pe care i l-a dat de la început.

„Am 27 de tatuaje. Nu le regret, dar nici nu mi-aș mai face. În acest punct sunt. Sunt mulțumită cu mine. Poate că aș scoate unul dintre ele, care nu mi-a plăcut de la început. Nu are legătură cu ceva care m-a deranjat. Reprezintă sensul vieții. Aș vrea să îl elimin pentru că nu îmi place nici poziționarea, dar, așa cum ți-am zis, nu mi-a plăcut de la început, mi-a dat un sentiment care m-a făcut să zic: «La ce îmi mai trebuia mie tatuajul acesta?». Dar, având 27, m-am obișnuit, oamenii mă știu. Cred că n-ar fi o surpriză pentru cineva care să mă angajeze pentru un spot publicitar și să zică: «WOW, tu ai 27 de tatuaje!». Bună dimineața, sunt pe Instagram toată ziua, le vedeți cap coadă!”

În concluzie, secretul siluetei de invidiat a Adelinei Pestrițu este echilibrul între alimentația sănătoasă și cea mai puțin sănătoasă, sportul și tratamentele corporale regulate. Iar despre tatuaje, ea spune că acestea reprezintă un aspect important din viața ei și că îi plac, deși nu intenționează să își mai facă altele.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest