Tudor Chirilă, primele declarații despre operația suferită la corzile vocale

 

 

Tudor Chirilă a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, asta pentru că artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale. Cântărețul a avut nevoie de o pauză îndelungată pentru a se pune pe picioare, iar acum a oferit primele declarații despre operația suferită la nivelul gâtului.

Tudor Chirilă a mărturisit pe rețelele de socializare că este destul de discret cu privire la starea lui de sănătate, însă a făcut primele declarații despre perioada de recuperare, dar și cum a decurs operația.

''Cei care mă cunosc bine știu că sunt discret în legătură cu starea mea de sănătate. Am trecut prin diverse momente pe care nu le-au știut decât foarte apropiații mei. De aceea, am rămas cumva surprins de valul de mesaje (la postarea de acum două zile legată de revenirea pe scenă) menite să-mi ofere sprijin psihologic, fie că erau sfaturi sau doar urări de sănătate. Nemaifiind în situația asta nu mă așteptam la o reacție colectivă atât de impresionantă pentru care vă mulțumesc.

Vreau însă să lămuresc câteva lucruri. Anunțul meu nu avea în  spate vreo nevoie specială de incluziune sau de atenție (attention whore), ci voia să explice mai degrabă că absența mea îndelungată de pe scenă ajunge ușor, ușor la capăt.  #18noiembrie

Aș mai vrea să remarc că în general un polip, un nodul sau un chist pe coarda vocală sunt afecțiuni cărora oamenii (publicul) tind să le exagereze importanța, mai ales în cazul vocaliștilor, actorilor sau altor profesioniști care prin natura meseriei lor folosesc corzile vocale în exces. Astea sunt așa numitele boli profesionale. Un fotbalist care își rupe de câteva ori meniscul în viață (pentru că folosește articulațiile genunchilor în exces) se recuperează și revine pe teren. Everybody is fine, no one pities him. A doua zi după operație începe exercițiile de recuperare, kineto și fizioterapie.'', a scris Tudor Chirilă pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest