Tzancă Uraganu cere ajutorul statului român după ce ar fi fost înșelat: „Putem să ne facem noi dreptate, dar am zis să lăsăm autoritățile”

 

Manelistul are în continuare încredere în autoritățile competente din România, cărora le cere o mână de ajutor într-un caz de înșelătorie în care pretinde că a fost victimă atât el, cât și un prieten.

 

Tzancă Uraganu a făcut un live pe facebook în care a susținut că a fost victima unei înșelătorii. Nu doar el, ci și un amic. Manelistul susține că dispune de mișloacele necesare pentru a-și face dreptate, dar e mărinimos și lasă organele abilitate ale statului să acționeze.

 

„Mi-a luat mașina inclusiv și mie și m-a înșelat chiar și pe mine. Omul acesta (n.r. arată către un prieten) a ajuns pe străzi din cauza lui și este încă în libertate. Văd că sunt reținuți numai oameni care nu trebuie, dar cei care fac înșelătorii și iau și mașini, stau în libertate și se plimbă, care umblă cu acte false (...) E vorba de ce ni s-a întâmplat nouă. Decât să ne facem noi dreptate, că putem să ne facem dreptate, dacă vrem, fără nicio problemă, am zis să lăsăm autoritățile să își facă ei treaba, care avem mașinile noastre luate de la ei, ceasuri, ce mai avem furate, multe, multe. Oamenii aceștia încă sunt în libertate și vrem să facem și noi apel la autoritățile din România, care știu să facă toate treburile să meargă cum trebuie și să se facă dreptate”, a spus Tzancă Uraganu, într-un live de pe Facebook.

 

În intervenția video făcută de manelist pe rețeaua de socializare a intervenit și amicul înșelat, care și-a prezentat speța: „Am venit ieri dimineață din Germania, pentru că eram chemat la Judecătoria Sectorului 1 București, la procuror și mă așteptam să se prezinte și el. E al treilea proces la care nu s-a prezentat. Mi-a luat casa, apartamentul meu, erau trei inși în joc. M-a amenințat că nu îmi dă niciun ban, că nu îmi dă absolut nimic, că nu am ce să îi fac. Aș dori să audă autoritățile să ia legătura cu oamenii aceștia. Mi-a luat casa, mi-a luat 3-4 mașini, l-am plătit unde am fost dator la Fântânele pentru el și nu mai vrea să îmi dea nimic. Mi-a zis soția lui că bine ne-a făcut. El nu se gândește că fata lui cu trei copii stă la mine în casă, mănâncă la masă cu mine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest