Tzancă Uraganu își pune numele în joc pentru un business în toată România: „S-a semnat, cu Dumnezeu înainte”

 

Manelistul a studiat piața, a văzut ce afaceri funcționează excelent și le-a dat marea veste fanilor săi.

 

Tzancă Uraganu s-a decis unde să investească o parte din banii pe care i-a făcut din muzică. Succesul de care se bucură manelistul s-a făcut simțit și în buzunarul acestuia, iar acum, este dispus să-și deschidă o afacere. Ca toată lumea să știe că este implicat în business-ul cu pricina, Tzancă și-a pus numele la bătaie, considerând că în acest mod succesul în afacerea respectivă este garantat.

 

Astfel, imediat ce a semnat contractele cu pricina, artistul și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare despre ce e vorba. Cunoscutul manelist a făcut anunțul cel mare pe contul său personal de Instagram, acolo unde este urmărit de sute de mii de persoane. Tzancă Uraganu își va deschide un lanț de șaormerii care-i poartă numele. Marele anunț a venit chiar dintr-una dintre locațiile sale, care se vor numi ”Shaorma la Tzancă”.

 

”Vă salutăm, dragi prieteni, vă anunțăm că, în cel mai scurt timp, pe străzile din România vor apărea mai multe shaormerii care se vor numi ”Shaorma la Tzancă”. Vă pupăm, s-a semnat, cu Dumnezeu înainte”, a spus manelistul pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest