Tzancă Uraganu şi-a deschis şaormerie şi a făcut cinste duminică. Oamenii au fotmat cozi imense

 

„Shaorma la Tzancă” există, pentru moment, în două oraşe, Bucureşti şi Ploieşti, dar dacă businessul va merge conform aşteptărilor, artistul are de gând să se extindă.

Sute de oameni au stat la cozi uriașe în Capitală pentru a mânca shaorma gratis. Iar amatorii de fast-food s-au bucurat nu doar de o shaorma gratis, dar şi de prezenţa patronului care şi-a făcut apariţia într-o maşină de lux şi care le-a şi cântat fanilor… ai săi sau ai şaormei sale.

Singurul inconvenient al evenimentului a fost faptul că bucătarii au cam întârziat, iar concurenţa de peste stradă a profitat de foamea celor care se aşezaseră la coadă.

„Nu uitați că mâine, 4 decembrie, vă aștept la deschidere la „Shaorma la Tzancă”. În București, pe bulevardul Ion Mihalache, nr. 71, zona 1 Mai, aproape de Piața Victoriei. Va fi o nebunie totală, începând cu orele 16.30 o sa fim acolo. Chiar eu, personal, voi da șaorme gratis, și prietenul meu Alex Velea și Anda Adam și multe surprize”, a anunţat Tzancă Uraganu cu o zi înainte de deschidere.

Poliţiştii au fost prezenţi la faţa locului pentru a se asigura că nu sunt incidente.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest