Un nou concurent a părăsit Chefi la Cuțite: „Nivelul a devenit prea dificil pentru mine”

 

A fost bătălie strânsă între cei concurenți care au intrat la duel, în cele din urmă echipa lui chef Sorin Bontea a rămas cu patru participanți.

 

Duelul de luni seară de la Chefi la Cuțite s-a dat în trei: Brigitta, Florin și Andrei Mihalcea. Eliminarea a fost una șoc, cel puțin pentru chef Sorin Bontea, pentru că l-a pierdut pe Andrei, care a obținut doar 8 puncte, în vreme ce ceilalți 2 concurenți au luat 9 puncte fiecare, menținându-se astfel în întrecere.

 

„Nivelul concursului a devenit prea dificil pentru mine. Eu fiind un amator nu mai pot face față cu ceilalți bucătari. Am ieșit cu 8 puncte. ''Sunt foarte mândru că am reușit să ajung până în o battle-ul al 12-lea. Eu, Andrei, care credeam că nu trec nici de bottcamp... Nu am fost în stare. Chef a fost o plăcere. Chiar pentru mine a fost o super-experiență. M-am bucurat mult pentru că mă uit la emisiune de ani de zile. M-a lovit faptul că sunt aici, pentru mine a fost o mare onoare și un privilegiu să fiu aici”, a spus Andrei Mihalcea, care a părăsit întrecerea.

 

„Am rămas în patru oameni. Dacă o ținem în ritmul ăsta nici nu apucăm semifinalele”, și-a făcut griji și chef Sorin Bontea pentru modul în care va continua competiția pentru echipa pe care o conduce.

 

În acest moment, chef Sorin Dumitrescu se află în pole-position, având 6 concurenți, dar și o amuletă prin care poate să mai salveze un participant din emisiunea lui în caz de eliminare, în timp ce ceilalți doi chefi au fiecare câte 4 concurenți în echipe.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest