Un nou membru în familia lui Luis Gabriel și Haziran

 


Luis Gabriel și Haziran trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 3 ani, iar rodul iubirii lor este micuțul Joseph. Cântăreața a anunțat pe rețelele de socializare că familia lor s-a mărit cu încă un membru, iar ei sunt în culmea fericirii.

Haziran a anunțat pe rețelele de socializare că familia s-a mărit cu un nou membru. Băiețelul lor, Joseph este foarte fericit că părinții i-au îndeplinit dorința.

Fanii au rămas plăcut surprinși de cele văzute și au adăugat multe comentarii în care îi felicitau pentru alegerea făcută. Îndrăgostiții au luat un cățel rasa Pomeranian. Numele său este Simba și urmează să fie cel mai bun prieten al fiului lor. Alegerea a fost făcută pentru că micuțul iubește foarte mult cățeii

”Am observat că băiețelul nostru este foarte atras de cățeluși, așa că ne-am dorit să îi oferim șansa să crească alături de unul. Ne-am bucurat să vedem că a moștenit dragostea pentru animale de la noi așa că ne-am documentat puțin și într-un final i-am ales un cățeluș micuț, un Pomeranian cu care să se poată juca liniștit și fără incidente. Mi se pare că am făcut alegerea ideală! Sunt niște căței foarte cuminți, prietenoși, inteligenți și mai ales jucăuși!”, a spus Haziran pe pagina sa de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest