Unde își va boteza Magda Pălimariu băiețelul

 

În urmă cu doar câteva zile, Magda Pălimariu a devenit mamă. Fosta prezentatoare a adus pe lume un băiețel sănătos, chiar de ziua ei. Aceasta a făcut anunțul printr-o postare pe rețelele de socializare, acolo unde a și făcut publică prima fotografie cu micuțul.

Magda Pălimariu este o femeie fericită și împlinită. Are alături un bărbat care o iubește și , de curând, a devenit fericita mămică a unui băiețel perfect sănătos. De curând, vedeta a vorbit despre botezul micuțului, dar și despre cei pe care i-au ales ca nașii de botez pentru băiețelul lor.

„Știm că nașii vor fi tot părinții noștri spirituali care ne-au cununat și au fost alături de noi mereu, însă nu ne-am decis dacă botezul bebelușului va avea loc aici sau în România', a spus Magda Pălimariu pentru viva.ro.

Așadar, cei care îl vor creștina pe micuț sunt chiar părinții lor spirituali, care i-au cununat în urmă cu câteva luni. Legat de locația unde va avea loc botezul, aceștia nu au stabilit încă dacă vor organiza marele eveniment în România sau în Norvegia.

„O să vedem la momentul respectiv, nu excludem varianta unei bone, însă în primele săptămâni soțul meu o să își ia concediu pentru a sta acasă alături de noi și pentru a ne ajuta', a mai declarat Magda Pălimariu, potrivit aceleiași surse menționate anterior.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest