Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

 

Vestea că Alexandru Arșinel s-a stins din viață a adus tristețe în sufletele românilor. Regretatul actor își pregătise locul de veci. Marele artist dezvăluise unde va fi înmormântat în urmă cu mai mulți ani.

Alexandru Arșinel a luptat cu problemele de sănătate, însă ieri ne-a părăsit. Marele actor își pregătise locul de veci în urmă cu mai mulți ani, după ce a fost spus transplantului la rinichi. La vremea respectivă, artistul susținea că și-a făcut mormântul de unul singur pentru a nu lăsa această grijă pe umerii copiilor lui.

Mormântul actorului se află la Bellu, pe aleea principală de lângă capelă, în București. Copiilor lui Alexandru Arșinel nu le rămâne decât să organizeze funerariile și să graveze anul decesului. Pe monument este scris și numele și anul nașterii soției artistului. Acesta se află aproape de Aleea scriitorilor. Actorul nu a cumpărat un loc de veci pe Aleea artiștilor.

„Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit click.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest