Valeria Lungu a dezvăluit trucul ei pentru a trece peste despărțiri: „Să fac cât mai mulți bani”

 

În octombrie, vlogerița a confirmat că a rămas din nou singură, rupând relația cu partenerul ei.

 

Valeria Lungu, 28 de ani, are o viața sentimentală agitată. Luna trecută a rămas din nou singură, după ce s-a despărțit de iubit. Fiica Victoriei Lungu le-a confirmat acest aspect din viața ei intimă urmăritorilor care remarcaseră că deja pe rețele nu mai posta imagini alături de bărbat.

 

Acum, tânăra influenceriță le-a dezvăluit fanilor din mediul online care este secretul ei pentru a trece mai ușor peste despărțiri. Valeria le-a spus acestora că-și îndreaptă atenția exclusiv pe muncă, dorindu-și să facă mai mulți bani pentru a-și împlini pasiunea, și anume călătoriile.

 

„Dacă aș zice ușor, aș minți! După fiecare despărțire, tratamentul meu este munca. Așa îmi este mult mai ușor! Mă focusez pe ce am de făcut și unde vreau să ajung și atunci scopul meu este să fac cât mai mulți bani, să călătoresc și să nu mă mai gândesc la trecut sau că mă doare ... și dacă e să întâlnesc pe cineva, cândva, sunt deschisă.”, a fost răspunsul lui Valeria Lungu, pe InstaStories.

 

În decembrie, anul trecut, Valeria Lungu declara că nu este lună în care să câștige sub 5000 de euro din Instagram, bani cu care și-a luat casă, mașină și călătorește în întreaga lume.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest