Valeria Lungu a rămas singură: „Aveam valori diferite”

 

Cunoscuta bloggeriță a pus punct relației cu iubitul armean care locuia la Dubai și a oferit și o serie de detalii despre ruptură.

 

Valeria Lungu are un trecut amoros complicat. A avut o relație cu un medic stomatolog, marcată de o serie de certuri și împăcări, apoi la o petrecere în Grecia s-a cuplat cu un bărbat din Armenia care locuiește la Dubai. Nici această relație nu a durat însă prea mult, vloggerița anunțând oficial despărțirea de iubit pe rețelele de socializare.

 

"Am anunțat acum ceva timp în urmă că ne-am despărțit. Avem valori diferite și vedem diferit viața. Cam atât!", a spus Valeria Lungu.

 

La nouă luni după despărțirea de stomatologul Alex Moroiu, Valeria Lungu părea că-și găsise sufletul pereche la un party în Mykonos. La vremea respectivă, ea a povestit cum a început idila cu bărbatul din Armenia: ”Eram despărțită de 4 luni și ieșirea cu fetele mi-a prins tocmai bine. Iar băieții nu mă interesau deloc în perioada aia sau mai bine zis nu îmi doream o relație. Dar! La o petrecere (n.r. pe insula Mykonos) prin prieteni comuni, l-am întâlnit pe el. L-am apreciat din prima secundă deoarece încerca și depunea super mult efort să mă înțeleagă. L-am întrebat ce îi place la mine, pentru că eu abia legam două cuvinte în engleză, plus că sunt mai scundă cu 35 cm decât el. Mi-a spus că din prima secundă suntem compatibili energetic”.

 

Însă iată că nici această relație nu a rezistat prea mult, iar bloggerița a dezvăluit acum că este din nou singură. Povestea de dragoste dintre ei însă, nu a durat prea mult așa că, pentru că aveau valori diferite și vedeau diferit viața, după cum spune chiar influencerița, cei doi au decis să pună punct relației.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest