Valerie Lungu a răspuns cu umor celor care au criticat-o că e prea slabă: „Mă pun să mănânc și mă întorc peste vreo 20 de ani”

 

Influencerița a stârnit o serie de comentarii răutăcioase cărora le-a răspuns cu umor. Ce mesaj le-a transmis vedeta celor care au criticat-o.

 

Imaginile pe care Valeria Lungu le-a urcat pe rețelele de socializare au sute de comentarii, majoritatea positive, dar, firesc, există și persoane care o critică. Unul dintre reproșurile care i se aduce este că ar fi prea slabă. Sătulă de astfel de răutăți, influencerița nu s-a mai abținut și a ținut să le răspundă celor care au făcut acest gen de observații la adresa corpului ei. Valeria a dat o replică plină de umor ultimele persoane care a făcut astfel de comentarii.

 

„Îmi pare rău că sunt slabă și sunt pe internet, o să încerc să nu mai postez video. Cred că trebuie să mănânc mai mult și după să postez. (...) Mă pun să mănânc și mă întorc peste vreo 20 de ani, când mai pun niște kg. Vă țin la curent dacă am ceva progrese la acest capitol., a scris Valerie Lungu pe InstaStory.

 

Influencerița a dezvoltat apoi subiectul, spunând că se simte excelent așa cum arată, iar în aceste vremuri nu ar trebui să se facă astfel de comentarii, legate de aspectul fizic. Și asta pentru că toate formele și mărimile sunt acceptate în secolul în care trăim.

 

„Sunt pusă în fiecare zi în această situație în care oamenii mă întreabă ”da tu mănânci ceva? Da, pune-te și mănâncă. Tu mori de foame? (...) Nu, dragilor. Dacă eu mă iubesc așa cum sunt, slabă, grasă (...) Dacă noi ne simțim bine în corpul nostru și suntem perfect sănătoși, de ce alții din jurul nostru trebuie să vadă o problemă în asta. Ajungeam să plâng și să mă închid în mine și să formez anumite frustrări despre corpul meu pe care eu nu le credeam. Dar a trecut timpul și mă iubesc prea mult ca să las oamenii din jurul meu să mă afecteze. Dar sunt alte fete care încă nu știu să separe ce zic oamenii și ajung să facă prostii. Eu niciodată nu o să mă duc la un om să-i spun ”mai slăbește că ai 80 de kg” de exemplu.(...) Eu nu pot să cred că în secolul XXI încă trebuie să abordez acest subiect. (...) Hai să ne iubim corpul și să nu mai aruncăm cu gunoi în cel de lângă noi. Toate formele și mărimile sunt acceptate., a spus Valeria Lungu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest