Vali Bărbulescu, mesaj emoționant după ce și-a cerut în căsătorie iubita

 


După relații eșuate și „zeci de aventuri”, Vali Bărbulescu a găsit liniștea în brațele iubitei lui, Maria, care i-a devenit logodnică zilele trecute. După ce a cerut-o în căsătorie, iar tânăra a dat vestea în mediul online, DJ-ul a publicat, la rândul său, un mesaj emoționant privind povestea lor de dragoste. Acesta a început prin a recunoaște experiențele frumoase și mai puțin frumoase prin care trecut înainte s-o cunoască pe aleasa lui.

Astfel, într-o postare pe contul său de Instagram, la care a adăugat pozele de la logodnă, Bărbulescu a început prin a-și expune părerea despre vremurile pe care le trăim și cum sunt realațiile din ziua de astăzi. Totodată, a dezvăluit cum s-a desfășurat viața lui amoroasă de-a lungul anilor.

„Eu cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre. Trăim într-o perpetuă comparație cu tot ce ne înconjoară: vecini, prieteni, social media etc. Trăim într-o lume în care oamenii aleg să fie alături fizic de alți oameni exclusiv condiționat: de bani, de poziție socială, de felul în care arătăm, de oportunități. E din ce în ce mai rar ca două persoane să fie împreună pentru acel sentiment desuet numit "iubire". În toată această goană după "relația perfectă" ne pierdem cele mai sincere valori și principii. Ajungem să mințim și să ne mințim cu ușurință, ajungem să renegăm valorile primite de la familie, ajungem atei și singuri într-o vrie fără sfârșit. Eu? Am trăit până acum cel puțin 10 vieți și am gustat din orice sentiment cunoscut vreodată de om! Am iubit mulți ani o femeie care m-a mințit din prima zi până în ultima. Am iubit dar am abuzat emoțional o femeie care nu avea nicio vină pentru a-mi fi un panaceu pentru traume ce nu o priveau. Am fost căsătorit cu o femeie senzațională pe care nu am fost în stare să o merit la vârsta de 25 de ani și am avut zeci de aventuri cu femei ale căror nume nu le mai știu...”, și-a început mesajul Vali Bărbulescu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest