Vedetă Playboy, amenințată de milionarul Andrew Tate. Cum a vrut să o racoleze: ”Am fost tentată să...”

 

Tot mai multe victime ale lui Andrew Tate au început să își dezvăluie experiența cu milionarul, după ce cazul său a ajuns cunoscut în toată lumea. Povestea unui fost model Playboy a ajuns în atenția tuturor, după ce a dezvăluit cum a reușit să scape de milionarul britanic, despre care și-a făcut o părere greșită la început.

Carla Howe este un fost model Playboy din Marea Britanie, care era la un pas să ajungă una dintre victimele lui Andrew Tate. Femeia a povestit cum s-a cunoscut cu milionarul britanic, dar și cum și-a schimbat radical părerea despre cel care a fost, ulterior, acuzat de crimă organizată și trafic de persoane.

La început, femeia a fost interesată de Andrew Tate la început și și-a dorit relație cu el. Însă, lucrurile s-au schimbat după ce acesta a chemat-o la vila de lux a lui din Pipera, percheziționată ulterior de polițiști. Înainte să vină în România, Carla a renunțat la idee, după ce a primit mai multe mesaje din partea lui în care era amenințată.

”Am scăpat ca prin minune. Mă gândisem să-i dau o șansă și am fost tentată să am o relație cu el. Poate că Dumnezeu m-a salvat de la această întâmplare. Lucrurile s-ar fi putut schimba radical dacă aș fi plecat nici nu vreau să mă gândesc. Mulți oameni cred că cineva care e cunoscut nu ar face nimic rău”, a declarat Carla Howe pentru DailyMail.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest