Vescan, despre boala care l-a scos din lumea muzicii: "Mi se umflase capul"

 

Mulți fani s-au întrebat ce se întâmplă cu Vescan și nu își explicau dispariția acestuia din mediul online. Ei bine, de curând, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară a revenit în atenția publicului și a explicat adevăratul motiv pentru care a lipist doi ani și jumătate.

După o perioadă în care a lipsit, Vescan a revenit în forță cu piesa ”Iartă-mă!”, și acum, la câteva săptămâni după lansare, artistul a vorbit despre boala de care a suferit și nu a știut nimeni.

„Mă luptam cu o piesă în studio și, la scurt timp după, cred că am avut un drum până la Cluj și când m-am întors mi se activase o fostă sinuzită din copilărie. Am avut o problemă cu sinuzita asta, mi se umflase capul și nu-mi trecea la primele 2-3 tratamente.A trebuit să fac și un CT cu contrast (nr. tomografie computerizată cu substanță de contrast), iar ăsta nu era un semn bun.(…) Ce n-aș vrea niciodată în viața asta e să-mi văd videoclipurile de mare succes și eu să fiu în spital. (…) În capul meu, cu imaginația mea nebună, cine știe… aveam tumori.", a povestit Vescan în podcast La Măruță.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest