Vestea bombă dată de Betty, la două zile după ce s-a anunțat că Florin Salam a murit!

 

Sâmbătă seară a fost isterie generalizată pe rețelele de socializare după ce s-a propagat cu repeziciune știrea morții lui Florin Salam.

 

Florin Salam, 42 de ani, a fost internat în spital cu Covid 19. La scurt timp, a apărut știrea morții manelistului. Firesc, s-a creat o isterie generală pe internet. Informația a fost însă rapid negată de membrii familiei, iar în cele din urmă chiar de către artist.

 

Betty Vișănescu, fata lui Salam, a fost prima care a negat informația: Cum poți să scrii un mare FAKE de știre omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu, sper să nu atragi tu! Oameni buni, după cum bine vedeți eu sunt acasă, abia m-am trezit. M-am trezit foarte zăpăcită. Vă rog să încetați să mai postați asemenea mizerii pe Instagram și Facebook. Nici n-am cuvinte. Acel om care a scris acel material e un nimic. Dă-ți demisia că nu ai ce să cauți acolo, în meseria ta. N-ai ce să faci. N-am cuvinte. Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales tatăl meu care e cel mai muncitor. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie să fim sănătoși (...) Tata se gândește la copiii lui și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu încetați cu asemenea postări și mesaje pe Instagram”, a spus Betty Vișănescu pe Instagram.

 

Nora lui Salam, Mihaela, a declarat în exclusivitate pentru colegii de la Spynews: ”Mulțumim lui Dumnezeu este într-o stare stabilă, e totul ok, ne dorim să nu mai fie date alte știri, 90% din România a intrat în panică, inclusiv familia. Am intrat în panică. Știrea a fost dată tot de cineva din cercul lui care nu s-a gândit ce face. Această știre nu mi se pare de bun gust. Nu mai am cuvinte. Suntem cu nervii la maxim. Este într-o stare stabilă, e internat, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID. Totul este sub control și dorim să se infirme știrea dată”.

 

Chiar Salam, pentru a nu mai exista niciun dubiu, a postat: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit, iar din păcate, această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vor revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine, Pro TV”. Apoi a făcut și un live, pentru a confirma că este în viață.

 

Au trecut deja două zile de la știrea care a făcut înconjurul intenetului. Acum, Betty Vișănescu a dat o veste bombă. Fata lui Salam a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram, acolo unde a precizat că peste doar o săptămână va cânta alături de părintele ei în București, amândoi pe aceeași scenă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest