Vestea primită de Daniel Onoriu! Mama pilotului este cu ochii în lacrimi!

 

Marți, 13 decembrie, instanța a pronunțat o nouă hotărâre după ce Daniel Onoriu a atacat cu recurs decizia de a mai sta încă 30 de zile în arest.

 

Daniel Onoriu a fost arestat în noiembrie, pentru că nu a respectat măsurile impuse de instanță de a nu se mai apropia de soția sa, Isabela. Termenul a fost prelungit inițial cu 30 de zile, astfel încât sportivul ar fi urmat să petreacă sărbătorile de iarnă în arest. Avocații pilotului au atacat decizia, iar magistrații au decis să înlocuiască măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, astfel că Daniel Onoriu se va întoarce acasă, la familie, acolo unde vor petrece împreună sărbătorile de iarnă.

 

”In temeiul art 4251 alin 7 pct 2 lit a c.p.p. raportat la art 205 c.p.p. admite contestatia formulata de inculpatul ONORIU DANIEL CATALIN (date), impotriva incheierii din 05.12.2022 pronuntata de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti – Sectia Penala. Desfiinteaza integral incheierea atacata si, in fond, rejudecand: In baza art 204 c.p.p., art 227 alin 1 si 2 c.p.p., art 218 si urm c.p.p. raportat la art 202 alin 4 lit d) c.p.p. inlocuieste masura arestarii preventive dispusa fata de inculpatul ONORIU DANIEL CATALIN cu masura preventiva a arestului la domiciliu fata de acesta, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 13.12.2022 pana la data de 11.01.2023, inclusiv”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

 

Pilotul a avut o primă reacție pe rețelele de socializare. ”În sfârșit, o veste bună. Merg acasă la familia mea”, a spus Daniel Onoriu pe Facebook.

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, Jeni Onoriu, mama pilotului a spus: ”M-am rugat și aseară și de dimineață la Dumnezeu și am spus în rugăciunea mea, cu toate că știam că până acum au fost numai femei în completul de judecată, am zis <<Doamne, te rog frumos să lucrezi la inima judecătorilor și procurorilor>>. Ulterior am realizat ce am zis, cuvintele pe care le-am spus în rugăciune. După m-am gândit că cum ar fi dacă ar fi doi bărbați, judecători și procurori, iar la 10:30 și jumătate am rămas șocată când am văzut că erau doi bărbați”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest