Viața Sorinei Guță atârnă de câteva mii de euro: „Nu mai sunt bani…”

 

Prima soție a lui Nicolae Guță a terminat tratamentele recomandate de medici, dar tot nu poate să se opereze în Turcia.

 

Sorina Guță s-a confruntat în ultima vreme cu mari probleme de sănătate. Ea a fost în Turcia pentru înlocuirea unei valve la inimă, însă medicii nu au riscat operația, având în vedere că vedeta avea tensiunea foarte mica și saturația scăzută, drept urmare intervenția pe cord deschis i-ar fi putut pune viața în pericol. Drept urmare, specialiștii turci i-au recomandat un tratament medicamentos în urma căruia să-și echilibreze organismul. Sorina Guță a terminat tratamentul prescris de 10 zile și susține că se simte foarte bine.

 

”Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Am așteptat să termin tratamentul pe care mi l-au dat până acum și să mă reîntorc în Turcia înapoi. Am terminat tratamentul de 10 zile, dar nu m-am întors înapoi până acum în Turcia, să vedem când mă duc, urmează să sun eu. Mă simt mult mai bine, față de cum am fost. Nu mai am nevoie de oxigen, mă simt bine”, a spus Sorina Guță pentru Spynews.ro.

 

Femeia nu poate însă să meargă în Turcia pentru intervenția chirurgicală din motive financiare. Operația pe care trebuie să o facă artista este una grea și costă 13.000 de euro. Sorina Guță însă din banii pe care i-a strâns cu ajutorul lui Tzancă Uraganu, care a făcut un apel pe rețelele de socializare, dar și de pe TikTok a mai trebuit să-și plătească și tratamentele, astfel că acum mai are nevoie de câteva mii de euro.

 

”Motivul pentru care n-am mai mers acum înapoi în Turcia e că nu prea mai sunt bani, s-au mai dus pe tratamente, s-au mai dus din bani. Mai am nevoie de vreo 3000 și ceva de euro”, a mai zis Sorina Guță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest