Vica Blochina, cadou special la împlinirea a 47 de ani! / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Fostul model se apropie de 50, dar arată și se simte ca la 20! Ce prieteni celebri i-au fost alături vedetei la aniversare.

 

Vica Blochina a împlinit 47 de ani, ocazie pe care a marcat-o printr-o super petrecere. Fosta amantă a lui Pițurcă a fost răsfățată cu fel de fel de cadouri de la invitați din showbiz-ul românesc. Unul a sărit în evidență. Maria Constantin, care a venit la party împreună cu soțul ei i-a făcut un dar inedit, și anume o sticlă de șampanie pe care era inscripționat un mesaj specific aniversării. ‘’La mulți ani, Vica Blochina. 8 august 2022’’, este mesajul inscripționat pe sticla de băutură primit în dar de la Maria Constantin.

 

Pe lângă Maria Constantin și Robert Stoica, la petrecerea aniversară a fostei iubite a lui Victor Pițurcă au mai participat și alte nume cunoscute din showbiz-ul românesc, cum ar fi Birgitte cu Pastramă ori Anca Ciota. La petrecere nu s-a făcut rabat de la nimic, iar toți invitații s-au distrat pe cinste. Firesc, în centrul atenției a fost în permanență sărbătorita zilei.

 

Vica Blochina se numără printre concurenții de la Splash! Vedete la apă din acest sezon, care va debuta peste doar două zile la Antena 1. Frumoasa blondină a acceptat provocarea de a sări în apă de la înălțimi amețitoare, dar nu fără consecințe vizibile pe corpul ei. Vica Blochina s-a ales cu vânătăi în zona pieptului în urma accidentării, având nevoie de îngrijiri medicale. Fosta dansatoare a recunoscut că nu se aștepta ca probele din cadrul emisiunii să fie atât de dificilă.

 

“Deci cam așa arată pieptul meu după competiția olimpică de la splash. Un proiect extrem de complex. La început am crezut că Splash este doar despre glam, distracție și că o să fie floare la ureche! Dumnezeule, a fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului”, a transmis Vica Blochina pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest