Vica Blochina, lacrimi de durere la Splash! Vedete la apă: „Nu mai fac nimic, niciodată!”

 

Vedeta s-a accidentat în momentul în care a executat un salt de la o înălțime de 5 metri.

 

Ediția din weekend a emisiunii Splash! Vedete la apă nu a fost lipsită de peripeții. Astfel, cunoscuta Vica Blochina și-a pierdut echilibrul și a suferit un accident destul de grav în zona pieptului în timp ce executa o săritură de la trambulina de 5 metri. Frumoasa blondină nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în plâns din cauza durerii provocate de accidentarea respectivă.

 

A fost, de altfel, prima data când Vica Blochina a avut curajul să sară de la 5 metri. Din păcate pentru ea, saltul nu s-a încheiat așa cum și-ar fi dorit, pentru că a căzut rău în apă. Până la executarea săriturii, vedeta se pregătise intens doar pentru trambulina de 3 metri. „Bine că am terminat. Nu mai fac nimic, niciodată”, a spus Vica Blochina, la Splash! Vedete la apă. Vedeta este decisă acum să-și facă o ecografie pentru a vedea care au fost repercusiunile saltului îndrăzneț.


Nea Mărin a felicitat-o pe diva pentru curajul arătat, având în vedere că aceasta a riscat, asumându-și să sară de la o înălțime pentru care nu a făcut deloc antrenamente. „Eu știu că e curajoasă, știu că e muncitoare, știu că ea tot timpul a fost în competiții cât a fost dansatoare și tot timpul era acolo unde i-a fost locul toată viața, așa că, felicitări, ești curajoasă, rămâi tot timpul lângă sufletul meu”, a spus Nea Mărin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest