Viciul mai puțin cunoscut al lui Răzvan Simion: „M-am chinuit”

 

În urma unui segment în care au fost date informații despre noul proiect de lege adoptat de Senat, prin care li se interzice minorilor să fumeze în spații publice, Răzvan a ales să împărtășească experiența lui cu publicul.

Omul de televiziune a reușit să se lase de fumat anul trecut și a tras un semnal de alarmă pentru tinerii care, la fel cum a fost la el, ajung să fie dependenți de tutun pentru că își doresc să simtă că aparțin unui anumit grup. Prezentatorul spune că o astfel de presiune socială l-a îndemnat pe el să se apuce de fumat, chiar dacă nu i-a plăcut tutunul sau obiceiul în sine.

„Având un an și o lună de când am renunțat definitiv, îmi pare, la fumat, pot să ajung să vorbesc despre adicțiile astea. Și despre cât de greu mi-a fost să mă apuc de fumat, că nu mi-a plăcut de nicio culoare. Ca mine au fost foarte mulți, cei care s-au apucat de fumat doar pentru a accede într-un grup, într-o gașcă, într-un cerc în care asta era, pe vremea aceea, obligatoriu, ca astăzi. Nu uitați acest aspect. Deci m-am chinuit să fumez și m-am chinuit apoi, foarte mult timp, să mă și las.”, a dezvăluit Răzvan Simion la Neatza.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest