Victor Slav a încercat să o fenteze pe micuța Sofia cu jucăriile: „I-am spus că Moș Crăciun…”

 

Omul de televiziune a oferit detalii despre relația lui cu fiica pe care o are din mariajul eșuat cu Bianca Drăgușanu.

 

Pentru Victor Slav, micuța Sofia este în epicentrul preocupărilor sale. O iubește de la infinit și înapoi, drept pentru care de fiecare data încearcă să-I satisfacă fetiței lui toate dorințele. Vedeta a încercat însă să dimineze numărul jucăriilor pe care i le cumpără fiicei lui în vârstă de 6 anișori, dar tactica pe care s-a bazat nu a avut prea mulți sorți de izbândă.

 

„Mă prinde al șaselea an în postura asta. Crăciunul acesta mă prinde cum m-au prins și ceilalți cinci ani. Am întrebat-o deja ce și-ar dori și crede în Moș Crăciun. Am avut de curând o discuție cu ea foarte interesantă, pentru că noi, părinții, ne propunem să nu le cumpărăm atât de multe jucării copiilor, nu prea reușești. Pentru că sunt peste tot, sunt și în mall, atâtea magazine și le vede. Îmi spune că vrea și nu poți să îi spui că nu are voie”, a spus Victor Slav, la Antena Stars.

 

Victor Slav a mai precizat: „Am avut o discuție cu ea și i-am explicat să nu mai cumpărăm atât de multe jucării. M-am folosit de această perioadă și i-am spus că Moș Crăciun urmărește tot timpul anului ce face copilul și știe câte jucării primește, pentru că el aduce jucării de Crăciun, iar dacă ai foarte multe jucării și Moș Crăciun face asta, aduce jucării. A început să plângă și am zis că trebuie să facem într-un fel să luăm maxim o jucărie pe săptămână...să putem să avem cadou de la Moș Crăciun, jucăriile astea multe să le strângem și le dăm la niște copii”.

 

Micuța Sofia a speculat repede ce i-a spus tatăl său și i-a transmis acestuia că dacă îi va fi cumpărată o singură jucărie pe săptămână rezultă că va avea puține jucării, drept urmare Moșul va trebui să vină la ea foarte încărcat de cadouri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest