Viorel Lis, despre problemele financiare: "Nu am nimic..."

 


Viorel Lis a trecut prin multe clipe grele în ultima perioadă. În urmă cu ceva timp, soția lui, Oana, a fost nevoită să ducă verigheta la amanet pentru a face rost de bani, dar a recuperat-o. Ce spune fostul edil al Capitalei despre pensia pe care o are.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Viorel Lis a oferit detalii despre perioada grea prin care a trecut. Fostul edil al Capitalei a rămas paralizat din cauza problemelor de sănătate. Cu toate astea, acesta se simte mult mai bine în prezent.

Viorel Lis susține că nu are bani foarte mulți, așa cum credeau unele persoane. De asemenea, fostul edil al Capitalei a ținut să precizeze că nu are nici proprietăți.

„Am avut o perioadă grea, foarte grea, când credeam că nu o să îmi mai văd casa și soția, dar am trecut prin ele. (...) Eu am avut și încă am diabet. Și prima dată am avut o operație de colecist care era foarte gravă. Am fost internat, pe urmă am avut o semipareză care nu m-a mai lăsat să mă mișc singur, mă ajuta cineva. Pe urmă am avut infarctul acela la care am avut o intervenție (...) Am rămas paralizat! Nu mai pot să merg. (...) Eu nu am bani foarte mulți, îmi pare rău, de multe ori m-au atacat unii că am făcut, că am dres, dar acum se uită lumea în contul meu, se uită la ce proprietăți am și nu am nimic”, a mărturisit Viorel Lis, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest