Viorel Lis, lovitură în instață pe final de an. Oana Lis, primele declarații

 

Viorel Lis are din ce în ce mai multe probleme în ceea ce privește dosarele judiciare în care este implicat, astfel că judecătorii continuă să îl plimbe pe la Judecătorie. Mai revoltată decât el, de ultima decizie a instanței, este Oana Lis, care a dat declarații exclusive la Antena Stars. Oana Lis a menționat că își dorește ca aceste probleme să se termine.


Oana Lis a demonstrat, în ultimul timp, că este o soție dedicată, care îl iubește pe Viorel, contrar bârfelor gurilor rele. Soția fostului edil îi este alături atât în problemele de sănătate, cât și în cele judiciare, cu care se confruntă în ultimul timp. Instanța a luat o decizie care a l-a revoltat atât pe Viorel, cât și pe Oana, și anume de a amâna procesul pentru moștenire pentru luna martie 2023.

Soția lui Viorel este de-a dreptul enervată de faptul că nu se ajunge la o înțelegere în acest proces, iar acesta trebuie să se plimbe, în continuare, prin tribunale. Cu toate că nu sunt problemele ei, Oana a spus că a încercat să găsească o cale de mijloc în cazul procesului lui Viorel cu familia lui, însă se pare că lucrurile bune nu au ținut prea mult timp.

”Este un proces care durează deja de mult timp, nu sunt problemele mele familiale, dar eu am încercat să mediez, pentru că îmi doresc să se încheie, deoarece și în actele medicale ale lui Viorel, scrie că nu are voie să se streseze. Eu nu pot să plec de lângă Viorel în Argeș și trebuie cineva să ne reprezinte la proces. Noi am încercat să ne înțelegem și ajunsesem la un numitor comun, însă când să se intre pe făgașul unui proces, termenele se dau foarte lungi, noi avem termen anul viitor. Eu îmi doresc ca ei să se înțeleagă, dacă părinții lui Viorel ar fi trăit, ar fi fost șocați că s-a ajuns la așa ceva”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest