Viorel Lis se judecă şi în scaun cu rotile cu nepoții săi. De ce a fost dat în judecată

 

Cuplul Viorel și Oana Lis trece prin momente grele. După ce Viorel Lis a a ajuns în scaun cu rotile, cei doi au probleme financiare și nu reușesc să plătească tratamentul de care are nevoie Viorel. Pentru a-l ajuta, Oana a pornit pe Facebook o serie de donații, după ce și-a amanetat verigheta și au cheltuit toate economiile pe care le aveau.

Postarea a strârnit întrebările urmăritorilor, care s-au întrebat de ce Viorel nu este ajutat de familie, mai exact de copii și nepoți. Ca răspuns pentru această întrebare, Oana a făcut declarații controversate pentru ego.ro, spunând că nu fostul edil nu este ajutat de nimeni din familia sa.

După ce și-a amanetat verigheta și a cheltuit toate economiile pentru a-i achiziționa lui Viorel Lis un scaun cu rotile, Oana a trecut la o măsură extremă și le-a cerut ajutorul urmăritorilor ei de pe Facebook. Aceasta a pornit o serie de donații, spunând că are nevoie de ajutor financiar pentru a-i plătii lui Viorel tratamentul la clinica la care este internat:

„Așa cum va ziceam, azi va cer ajutorul ptr Vio. I-am promis ca voi fi alături de el pana in ultima clipă și ca nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui . Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă in patul lui pana in ultima clipă. Problema e ca de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilitati cu un handicap locomotor si nu am stiut cât de greu e sa ai grija totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am stiut provocările unei persoane cu dizabilitati, care nu mai poate merge nici la doctor pentru ca nu există rampă la bloc și fiind o persoană masivă, nici in 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am stiut cât de scumpa e o recuperarea făcută acasă, ca trebuiesc tot felul de creme ptr escare, cate bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viata.😉 Eu voi lupta in continuare oricum ptr ca el este familia mea . Stiu ca Dumnezeu lucrează prin oameni. 🙏Dacă puteti si doriți să donați ptr el, ptr recuperare si o eventuală operație , acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat.🤗🤗”, a scris Oana în postarea sa de pe Facebook.

După ce Oana a cerut ajutor financiar pe Facebook, lumea s-a întrebat de ce au ajuns în această situație critică și de ce fostul edil nu beneficiază de ajutorul nepoților și al copiilor. Oana a răspuns la această dilemă și le-a spus oamenilor, printr-o declarație pentru ego.ro, că Viorel nu este ajutat de nimeni din familie: „”Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii, eu și Viorel ne ajutăm doar între noi. Și nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat nepoții în judecată, ca să mute niște pomi la țară, e vorba despre niște pruni. Nici acum nu s-a încheiat procesul. Nepoții nu-l ajută, copiii, nu”, a declarat Oana pentru ego.ro.

Motivul procesului dintre Viorel Lis și nepoții săi, copiii surorii sale, sunt, de fapt, niște pruni pe care acesta i-ar fi plantat pe un teren comun din localitatea Argeș. Acesta a fost dat în judecată de către copiii surori sale, după moartea acesteia, din cauza că fostul edil a plantat mai mulți pruni pe terenul comun din Argeș, și pe care trebuie să îi împartă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest