Vlad Gherman, îndemn în mediul online: „Sfatul meu este să plângeți”

 

Actorul a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să treacă peste relația de 9 ani pe care a avut-o cu Cristina Ciobănașu.

 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o frumosă poveste de iubire, care s-a încheiat însă după nouă ani. Despărțirea a fost una extrem de dureroasă pentru bărbat, care a recunoscut acum, la doi ani distanță de când nu a mai format un cuplu cu actrița, că dacă nu-și exterioriza sentimentele i-ar fi fost destul de greu să depășească momentele dificile.

 

Vlad Gherman a transmis un mesaj direct celor care-l urmăresc în mediul online, cerându-le acestora să-și exteriorizeze sentimentele și să nu țină în ei. În sprijinul celor susținute, actorul a venit și cu date statistice, care susțin că suicidul în rândul bărbaților este de două ori mai mare comparativ cu cel săvârșit de femei. 

 

„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: „De ce plângi?”. Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să fie bărbat, să producă pentru familie, să lupte, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei.”, a spus Vlad Gherman pe rețelele de socializare.

 

Bărbatul a dat exemplul și piesa „Și băieții plâng câteodată”, susținând că nu e rușinos să te eliberezi în acest mod de povara sufletească: „Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau care să mă înțeleagă sau dacă, pur și simplu, nu lăsam emoțiile să iasă afară din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră „Și băieții plâng câteodată” și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să ne lăsăm să fim vulnerabili, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest